Stroinkslanden Enschede

Hodes realiseerde 23 duurzame basiswoningen in de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid voor woningcorporatie 'De Woonplaats' 

In de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid zijn in december 2019, 23 duurzame basiswoningen geplaatst in opdracht van woningcorporatie De Woonplaats Enschede. De 23 woningen zijn opgedeeld in 5 blokken op verschillende plaatsen in de wijk Stroinkslanden-Zuid. Aan de Auskamplanden staan 3 blokken met 5 woningen, aan de Ahuislanden een blok met 5 woningen en aan de Holtwiklanden het laatste blok met 3 woningen.

De basiswoningen van Hodes bestaan uit 2 geschakelde modules, voorzien van een badkamer met toilet, een keuken, een woonkamer en 2 ruime slaapkamers. Dit allemaal op de begane grond. Belangstellenden voor de nieuwbouw van dit plan konden meedenken over de woningen en kozen het plan van Hodes Huisvesting als beste. Met name vanwege het onderdeel duurzaamheid. De woningen zijn zeer duurzaam en gasloos gebouwd. Door middel van zonnepanelen en een warmtepomp wordt de woning voorzien van energie.

Op excursie naar dit project?

Informeer hier naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Aantal woningen
23 
Jaartal oplevering
2019 
Type
Grondgebonden 
Verplaatsbaar
Ja 
Voldoet aan bouwbesluit
Permanente woning 
Bestemming
Wonen, permanent 
Materiaal draagconstructie
HSB  
Opdrachtgever
De Woonplaats  
Bouwer
Gemeente
Enschede 

Dossier
Modulaire houtbouw