Ontmoet de bouwers

Dit is een zo volledig mogelijk overzicht van modulaire bouwers in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Wilt u opgenomen worden in dit overzicht? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

De Groot Vroomshoop

De snelle én duurzame oplossing voor alle woningvraagstukken is houtmodulebouw. Onze gebouwen zijn niet alleen duurzaam maar ook verplaatsbaar en remontabel. 

Ursem Modulaire Bouw Systemen

Ursem is de meest geavanceerde modulaire producent van Europa. Wij maken op industriële wijze kant-en-klare bouwproducten

STEK De Groote Wielen Barli

Barli

Wij bouwen modulaire woningen in hout, van betaalbaar tot bijzonder

De Meeuw

Wij zijn toekomstbouwers. We leveren slimme, snelle en circulaire flexibele huisvestingsoplossingen voor wonen, zorg, onderwijs en bedrijfsleven

Hodes Huisvesting

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar

Visual Vliegende delen Set

Daiwa House Modular Europe

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerd modulair bouwen

SC Steelframes

Specialist in modulaire staalframebouw

Heijmans One

Heijmans is naast veel andere activiteiten in de bouwsector producent van twee modulaire concepten, de Heijmans One en de Heijmans Two.

Skilpod

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen, zonder compromissen op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Startblock

Door een hoge focus op de essentie van bouwen en wonen, realiseren we woningen waarmee op een klein oppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Maximaal circulaire, duurzame én betaalbare woningen, passend binnen het bouwbesluit.

CUBE Homes

Een CUBE woning is een unieke, mobiele woning gemaakt van duurzaam hout. Onze CUBE's zijn verplaatsbaar, waardoor je niet meer hoeft te verhuizen, maar 'gewoon' kunt verwonen.

gewoonHOUT

geWOONhout levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen.

Tala

Wij zijn Tala en ontwerpen en bouwen duurzame huizen van hout. Met onze modulaire woningen weet je veel dingen zeker. Ze zijn van hoge kwaliteit, snel te realiseren en overstijgen alle duurzame normen met gemak.

THEBOXSYSTEM

Modulair circulair huisvesten; van vastgoed naar flexgoed.

DMT Modular

DMT Modular bouwt met behulp van industriële, modulaire en 3D-systemen. De gebouwen worden klaar voor montage gefabriceerd in moderne productiefaciliteiten die zijn gevestigd op een terrein van 35.000 m² in Ankara/Turkije, hoofdzakelijk om de markten van Europa en Afrika te bedienen. De Nederlandse vestiging van DMT vindt u in Zaltbommel.

Finch Buildings

Wij maken permanente gebouwen van hout die zowel in productie als in het gebruik de laagst mogelijke CO2 ‘footprint’ hebben. Dit doen we zonder afbreuk te doen aan het design.

The New Makers

TNM heeft als missie de bouw te transformeren, door digitale productie in te zetten om écht circulaire woningen te realiseren.

Plegt-Vos

Onze concepten zijn maatwerkoplossingen als uitkomsten van gestandaardiseerde processen. Ze kunnen direct worden toegepast en zijn repeteerbaar. De intelligentie zit namelijk in de voorbereiding. De standaardisatie ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder.

Schouten Techniek

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, of we nu opereren als onderaannemer of in bouwteam, Schouten Techniek zorgt voor kwaliteitsinstallaties met oog voor duurzaamheid.

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn sterk in het maken van iconische gebouwen. Van hoge torens, tot modulaire appartementen. Nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie. Heddes, Schouten Techniek en Ursem werken samen aan modulaire woningbouw onder de naam Team Modulair.