Hodes Huisvesting

Hodes Huisvesting

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar

Circulair en modulair met hout

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar

www.hodes.nl

Hodes Huisvesting biedt onderwijsinstellingen, gemeenten, corporaties, de zorgsector en de recreatiemarkt praktische circulaire totaalproducten: flexibel, duurzaam en betaalbaar. Samen met vaste architectenpartners vertalen we onze ervaring in de woning- en utiliteitsbouw naar een uitgebreide bibliotheek met prefab circulaire huisvestingsoplossingen in houtskeletbouw.

In onze ‘circulaire huisvestingswinkel’ kies je het ideale totaalproduct voor je vraag  binnen jouw situatie: de Hodes Zorgkamer, de Hodes Miniwoning, de Hodes Basiswoning of de Hodes Pluswoning. Daarnaast ontwikkelen en bouwen we projectspecifieke oplossingen. De slimme modulaire houtbouw van Hodes zorgt voor permanente flexibiliteit: circulariteit zoals het bedoeld is.

Hodes circulaire huisvestingsproducten staan voor duurzame kwaliteit conform het permanent Bouwbesluit; we kunnen ze ook voor je uitvoeren volgens het tijdelijke Bouwbesluit. Met dit alles bieden we je voor elke situatie passende oplossingen. Voor locaties met én zonder woonbestemming. Voor permanente huisvesting en voor de middellange termijn.

 

Contactpersoon

Erwin Slagboom
Commercieel manager
06 50226742

Gegevens

Nieuwenkampsmaten 14
Goor
7472 DE
088 3980000
www.hodes.nl
Projecten

20 Miniwoningen in Den Burg op Texel

Woningcorporatie Woontij liet in 2018 twintig Hodes Miniwoningen op Texel plaatsen om de horeca een duw in de rug te geven

Stroinkslanden Enschede

Hodes realiseerde 23 duurzame basiswoningen in de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid voor woningcorporatie 'De Woonplaats' 

Robsonterrein Enschede

Op het Robsonterrein in Enschede staat een gemêleerde woonwijk met ruimte voor groen, een wijkmoestuin, tiny houses én studio’s. Hodes tekende voor die miniwoningen en de studio's.

De Bollenschuur Noordwijkerhout

De monumentale gevel van De Bollenschuur is gerestaureerd en daarachter zijn door Hodes acht wooneenheden geplaatst

Groot Schuylenburg te Apeldoorn

Vier van de in 1907 gebouwde Joodse Villa's worden gerestaureerd en bij drie van de villa's realiseert Hodes een nieuwe circulaire uitbreiding.

Grondgebonden woningen Diemen

De gemeente Diemen laat 30 grondgebonden woningen bouwen door Hodes voor huisvesting van Oekraiense vluchtelingen. De woningen voldoen aan het bouwbesluit voor permanente bouw, maar komen op een tijdelijke locatie en zullen na twee tot vijf jaar verplaatst worden.

Zorgappartementen Sassenheim

Woonstichting Stek bouwt in Sassenheim 22 zorgappartementen in de sociale huursector. De woningen zijn bestemd voor cliënten van GGZ Rivierduinen, dat ook de huurder wordt van het complex.

Koopwoningen Hoogblokland

In het Zuid-Hollandse dorp Hoogblokland genieten binnenkort vijf gezinnen van hun nieuwe woning. Voor dit flexibele woonplan in de Alblasserwaard werkte bouwer Hodes nauw samen met de gemeente.
Artikelen

Concurrerend bouwen met hout, 11 mei

Vanuit de wens om circulair te bouwen wordt snel gekeken naar houtbouw. Dat is terecht. Maar er lijkt ook een brede consensus dat houtbouw relatief duur is.