Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Aedes

Vereniging van woningcorporaties  

Architectenweb

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland  

Arons en Gelauff

Wij ontwerpen unieke antwoorden op complexe stedelijke vraagstukken. Daarvoor onderzoeken en ontwerpen we innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Onze ervaring en technische kennis maakt ze realistisch en haalbaar.  

Logo Barli

Barli

Wij bouwen modulaire woningen in hout, van betaalbaar tot bijzonder  

BUVA

BUVA biedt oplossingen en systemen aan voor een veilige en duurzame schil van de woning en voor een gezond binnenklimaat. Wij richten ons op marktspelers die actief zijn in de woningbouw en renovatiemarkt.  

Daiwa House Modular Europe

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerd modulair bouwen  

Logo De Meeuw

De Meeuw

Wij zijn toekomstbouwers. We leveren slimme, snelle en circulaire flexibele huisvestingsoplossingen voor wonen, zorg, onderwijs en bedrijfsleven  

DMT Modular

DMT Modular bouwt met behulp van industriële, modulaire en 3D-systemen. De gebouwen worden klaar voor montage gefabriceerd in moderne productiefaciliteiten die zijn gevestigd op een terrein van 35.000 m² in Ankara/Turkije, hoofdzakelijk om de markten van Europa en Afrika te bedienen. De Nederlandse vestiging van DMT vindt u in Zaltbommel.  

Doepelstrijkers

Doepelstrijkers is an interdisciplinary design studio for interior, architecture and urban projects  

EcoReview

EcoReview biedt fabrikanten inzicht in de impact van hun producten. Door middel van LCA-onderzoeken adviseert EcoReview bij het kiezen van (eco)logische alternatieven.  

Expertisecentrum Flexwonen

Het Expertisecentrum Flexwonen zet zich in om meer en betere huisvesting tot stand te brengen voor spoedzoekers en starters die behoefte hebben aan snel beschikbare, betaalbare woonruimte  

Expertteam Woningbouw RVO

Het Expertteam Woningbouw van RVO adviseert gemeenten en provincies op aanvraag.  

Finch Buildings

Wij maken permanente gebouwen van hout die zowel in productie als in het gebruik de laagst mogelijke CO2 ‘footprint’ hebben. Dit doen we zonder afbreuk te doen aan het design.  

Gemeente ’s Hertogenbosch

De gemeente 's Hertogenbosch is samen met de daar werkzame woningcorporaties één van de koplopers in Nederland met de bouw van modulaire en verplaatsbare woningen.