Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Aedes

Vereniging van woningcorporaties  

ANA architecten

We ontwerpen innovatieve woningtypes die antwoord geven op nieuwe maatschappelijke condities, met nieuwe doelgroepen en nieuwe leefstijlen.  

Architectenweb

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland  

Arons en Gelauff

Wij ontwerpen unieke antwoorden op complexe stedelijke vraagstukken. Daarvoor onderzoeken en ontwerpen we innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Onze ervaring en technische kennis maakt ze realistisch en haalbaar.  

AWR

Arie Weet Raad  

Logo Barli

Barli

Wij bouwen modulaire woningen in hout, van betaalbaar tot bijzonder  

BUVA

BUVA biedt oplossingen en systemen aan voor een veilige en duurzame schil van de woning en voor een gezond binnenklimaat. Wij richten ons op marktspelers die actief zijn in de woningbouw en renovatiemarkt.  

Celdex

Celdex is een producent van kunststofschuim afdichtingsproducten voor de bouw & industrie met een focus op luchtdicht bouwen. We ontwikkelen … Continued  

CUBE Homes

Een CUBE woning is een unieke, mobiele woning gemaakt van duurzaam hout. Onze CUBE's zijn verplaatsbaar, waardoor je niet meer hoeft te verhuizen, maar 'gewoon' kunt verwonen.  

Daiwa House Modular Europe

Als Europese organisatie met Nederlandse en Japanse wortels maakt Daiwa House Modular Europe het verschil met geïndustrialiseerd modulair bouwen  

De Groot Vroomshoop

Wij zijn De Groot. We bouwen bewust met hout. De toekomst vooruit.  

Logo De Meeuw

De Meeuw

Wij zijn toekomstbouwers. We leveren slimme, snelle en circulaire flexibele huisvestingsoplossingen voor wonen, zorg, onderwijs en bedrijfsleven  

DMT Modular

DMT Modular bouwt met behulp van industriële, modulaire en 3D-systemen. De gebouwen worden klaar voor montage gefabriceerd in moderne productiefaciliteiten die zijn gevestigd op een terrein van 35.000 m² in Ankara/Turkije, hoofdzakelijk om de markten van Europa en Afrika te bedienen. De Nederlandse vestiging van DMT vindt u in Zaltbommel.  

Doepelstrijkers

Doepelstrijkers is an interdisciplinary design studio for interior, architecture and urban projects  

EcoReview

EcoReview biedt fabrikanten inzicht in de impact van hun producten. Door middel van LCA-onderzoeken adviseert EcoReview bij het kiezen van (eco)logische alternatieven.