Celdex

Celdex

Celdex is een producent van kunststofschuim afdichtingsproducten voor de bouw & industrie met een focus op luchtdicht bouwen. We ontwikkelen … Continued

Celdex is een producent van kunststofschuim afdichtingsproducten voor de bouw & industrie met een focus op luchtdicht bouwen. We ontwikkelen innovatieve producten die luchtdicht, slagregendicht, waterdicht, thermisch en akoestisch isolerend zijn. Met ons uitgebreide machinepark ontwikkelen we zowel standaard als ook op maat gemaakte oplossingen. Voordelen hiervan zijn de korte lijnen en  flexibiliteit.

Naast het produceren van luchtdichte afdichtingsproducten zijn we ook kennispartner op het gebied van luchtdicht bouwen. Met onze ervaring in verschillende afdichtingstechnieken bieden we uitgebreide kennis op dit gebied. We werken nauw samen met onze klanten om efficiënte en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor belangrijke luchtdichte bouwdetails.

Dichtgarant

Met Dichtgarant heeft Celdex een compleet afdichtingsconcept geïntroduceerd dat volledig gefocust is op luchtdicht bouwen. Voor zowel nieuwbouw, renovatiebouw als industriebouw adviseren wij vanaf de ontwerpfase over een totaaloplossing voor de luchtdichtheid van het complete gebouw.

  • Advies en begeleiding tijdens de ontwerpfase
  • Advies en begeleiding tijdens de bouwfase
  • Snelle verwerking van Celdex producten door duidelijke verwerkingsrichtlijnen, goede begeleiding en prefab oplossingen
  • Kwaliteitscontroles tijdens de productie- en bouwfase
  • Kostenbesparing tijdens en na het bouwproces

Seal4Prefab

Met Seal4Prefab heeft Celdex een afdichtingssysteem ontwikkeld dat aansluit op de toenemende industrialisatie van de bouw. Het systeem is gebaseerd op 4 principes: luchtdicht (binnen), isolerend (midden), slagregendicht (buiten) en geschikt voor prefabricatie.Seal4Prefab-producten kunnen in verschillende combinaties gebruikt worden waardoor het geschikt is als afdichting van horizontale en verticale aansluitnaden van prefab bouwelementen.

Seal4Prefab biedt belangrijke voordelen. Het staat garant voor een bewezen kwaliteit in luchtdichtheid & duurzaamheid. Vanwege de verwerking, tijdsbesparing en afnemende faalkosten is het economisch aantrekkelijk. Het is demontabel en remontabel en het zorgt voor de nodige snelheid tijdens de bouw. Monteren en afdichten gaan in één handeling, weer of geen weer.

Video Seal4Prefab: het afdichtingssysteem voor de prefab bouw & industrie

Contactpersoon

Jos ten Brincke
Sales Manager Luchtdicht Bouwen
+31 (0)411 68 24 00

Gegevens

Mijlstaat 18
Boxtel
5281 LL
+31 (0)411 68 24 00