Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Tala

Wij zijn Tala en ontwerpen en bouwen duurzame huizen van hout. Met onze modulaire woningen weet je veel dingen zeker. Ze zijn van hoge kwaliteit, snel te realiseren en overstijgen alle duurzame normen met gemak.  

Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting

De Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting is eind mei 2022 door de Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening ingesteld met de taak overheden en andere woningmarktpartijen actief te ondersteunen bij de versnelde realisatie van tijdelijke huisvesting.  

The New Makers

TNM heeft als missie de bouw te transformeren, door digitale productie in te zetten om écht circulaire woningen te realiseren.  

THEBOXSYSTEM

Modulair circulair huisvesten; van vastgoed naar flexgoed.  

Logo Ursem

Ursem Modulaire Bouw Systemen

Ursem is de meest geavanceerde modulaire producent van Europa. Wij maken op industriële wijze kant-en-klare bouwproducten  

Volkshuisvesting Nederland

De minister voor volkshuisvesting en ruimtelijke ordening is een minister zonder portefeuille die bij de formatie van het kabinet-Rutte IV is gecreëerd. De post valt onder het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.  

W/E adviseurs

W/E adviseurs helpt de landelijke overheid, gemeenten, corporaties, vastgoedbeleggers en hun ketenpartners bij het verduurzamen van gebouwen en gebieden.  

Watkostdebouwvaneenhuurwoning

Platform voor kennisuitwisseling en benchmarken van nieuwbouw- en renovatieprojecten van corporaties  

Woodstock Real Estate

Woodstock realiseert modulaire houten woningen voor de particuliere- en zorgmarkt.  

Woonwaard

Woonwaard verhuurt 14.500 woningen in de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard. Wij staan voor betaalbaar wonen, in een huis dat bij je past, in een buurt die je bevalt, nu en in de toekomst.  

Zayaz

Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 30.000 mensen in meer dan 13.000 woningen in de regio 's-Hertogenbosch. Via goede woningen en vitale wijken willen we mensen mee laten doen in en aan de samenleving.