Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Homeflex

HomeFlex realiseert tijdelijke, modulaire huisvesting voor flexwerkers. In deze appartementen met eigen sanitair en een ruime woonkamer, heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer. Homeflex is volledig verantwoordelijk voor het beheer.  

Hugo Kok Architect

The office works on various projects such as private homes, apartment buildings, the re-use and transformation of listed monuments, multifunctional office buildings and circular housing developments.  

Ingenii Bouwinnovatie

Bij Ingenii Bouwinnovatie ontwikkelen we samen met onze klanten circulaire producten en concepten voor de modulaire bouw.  

IQTA Projectontwikkeling

Wij staan voor een adequate advisering en begeleiding van de verschillende partijen die bij de projectontwikkeling betrokken zijn.  

LA Architecten Ingenieurs

LA | Architecten Ingenieurs kan alle fasen van het ontwerpproces verzorgen. Van het initiatief en het ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg.  

Modulair Nederland

Modulair Nederland is de brancheorganisatie voor modulaire en circulaire bouwers. Modulair Nederland staat voor de belangen van de toonaangevende leveranciers … Continued  

Nationaal Coördinator Groningen

Vanaf 1 januari 2020 is NCG de uitvoeringsorganisatie van de versterkingswerkzaamheden in de provincie Groningen. De NCG is onder andere … Continued  

Netwerk Conceptueel Bouwen

Het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) streeft ernaar om duurzaam en betaalbaar wonen weer haalbaar te maken  

Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek is een betrokken partner in constructieadvies met een proactieve aanpak en werkwijze.  

Planbureau voor de Leefomgeving

Het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) is het nationale instituut voor strategische beleidsanalyse op het gebied van milieu, natuur en … Continued  

PlanGarant

Bij PlanGarant staan we voor effectieve en betaalbare kwaliteitsborging die afgestemd is op onze klanten. Geen rompslomp en beren op … Continued  

Plegt-Vos

Onze concepten zijn maatwerkoplossingen als uitkomsten van gestandaardiseerde processen. Ze kunnen direct worden toegepast en zijn repeteerbaar. De intelligentie zit namelijk in de voorbereiding. De standaardisatie ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder.  

Pr8 Architecten

Bij pr8 maken we de dingen niet moeilijker dan ze zijn; schouders eronder en aan de slag.  

RAU

We bouwen aan een circulaire toekomst  

rudy uytenhaak + partners architecten

rudy uytenhaak + partners architecten is een onderzoekend en creatief bureau dat ontwerpt met aandacht voor belevingswaarde, maakbaarheid en duurzaamheid. Geïnspireerd door en met liefde voor het ambacht maken wij ruimte voor mensen, hun dromen en ambities.  

Schouten Techniek

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, of we nu opereren als onderaannemer of in bouwteam, Schouten Techniek zorgt voor kwaliteitsinstallaties met oog voor duurzaamheid.