Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Gemeente Purmerend

De gemeente Purmerend heeft in 2018 het besluit genomen om 200 tijdelijke woningen te bouwen, verdeeld over vier locaties in de stad. De woningen zijn bedoeld voor inwoners van Purmerend die om wat voor reden dan ook op korte termijn tijdelijke huisvesting nodig hebben.  

gewoonHOUT

geWOONhout levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen.  

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn sterk in het maken van iconische gebouwen. Van hoge torens, tot modulaire appartementen. Nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie.  

www.hodes.nl

Hodes Huisvesting

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar  

Homeflex

HomeFlex realiseert tijdelijke, modulaire huisvesting voor flexwerkers. In deze appartementen met eigen sanitair en een ruime woonkamer, heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer. Homeflex is volledig verantwoordelijk voor het beheer.  

IQTA Projectontwikkeling

Wij staan voor een adequate advisering en begeleiding van de verschillende partijen die bij de projectontwikkeling betrokken zijn.  

LA Architecten Ingenieurs

LA | Architecten Ingenieurs kan alle fasen van het ontwerpproces verzorgen. Van het initiatief en het ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg.  

Nationaal Coördinator Groningen

Vanaf 1 januari 2020 is NCG de uitvoeringsorganisatie van de versterkingswerkzaamheden in de provincie Groningen. De NCG is onder andere … Continued  

Netwerk Conceptueel Bouwen

Het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) streeft ernaar om duurzaam en betaalbaar wonen weer haalbaar te maken  

Planbureau voor de Leefomgeving

Het PBL (Planbureau voor de Leefomgeving) is het nationale instituut voor strategische beleidsanalyse op het gebied van milieu, natuur en … Continued  

Plegt-Vos

Onze concepten zijn maatwerkoplossingen als uitkomsten van gestandaardiseerde processen. Ze kunnen direct worden toegepast en zijn repeteerbaar. De intelligentie zit namelijk in de voorbereiding. De standaardisatie ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder.  

RAU

We bouwen aan een circulaire toekomst  

Schouten Techniek

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, of we nu opereren als onderaannemer of in bouwteam, Schouten Techniek zorgt voor kwaliteitsinstallaties met oog voor duurzaamheid.  

Sustainer

Sustainer.home is een bouwsysteem voor modulaire woningbouw in hout. Met ongekende ontwerpflexibiliteit, optimale digitale ketenintegratie en geavanceerde 3D modellen. Zo helpen we ontwikkelaars, aannemers, architecten en producenten te versnellen in de transitie naar schaalbaar en betaalbaar duurzaam bouwen.  

SVP

SVP creëert ruimte om te wonen, te werken, te leren en te ontspannen. SVP wil leefomgevingen maken die geliefd zijn bij gebruikers. Onze intrinsieke nieuwsgierigheid naar het doen en laten van mensen motiveert ons. Wij willen graag gebieden en gebouwen ontwerpen die aantrekkelijk zijn om in te verblijven, die gezond zijn, duurzaam en die mensen…