Netwerk

Hieronder staan de partijen die actief zijn met modulaire woningbouw in Nederland.

Ook in dit overzicht?

Bent u ook actief in modulaire woningbouw en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Laat het ons weten!

Laat hier uw gegevens achter

Filter

  • Soort

Domijn

Domijn is een woningcorporatie met woningen in Enschede, Haaksbergen en Losser.  

EcoReview

EcoReview biedt fabrikanten inzicht in de impact van hun producten. Door middel van LCA-onderzoeken adviseert EcoReview bij het kiezen van (eco)logische alternatieven.  

EIB

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) is een onderzoeksbureau voor toegepaste economische analyse. Zowel in opdracht als op eigen initiatief verricht het EIB onderzoek voor marktpartijen en overheid. Op onafhankelijke en wetenschappelijke wijze beantwoordt het EIB economische en sociale vraagstukken over de bouw en gebouwde omgeving.  

Expertisecentrum Flexwonen

Het Expertisecentrum Flexwonen zet zich in om meer en betere huisvesting tot stand te brengen voor spoedzoekers en starters die behoefte hebben aan snel beschikbare, betaalbare woonruimte  

Expertteam Woningbouw RVO

Het Expertteam Woningbouw van RVO adviseert gemeenten en provincies op aanvraag.  

Finch Buildings

Wij maken permanente gebouwen van hout die zowel in productie als in het gebruik de laagst mogelijke CO2 ‘footprint’ hebben. Dit doen we zonder afbreuk te doen aan het design.  

gBOU

Gecertificeerde kwaliteitsborging voor de bouw. Bouwtoezicht en risicobeoordeling  

Gemeente ’s Hertogenbosch

De gemeente 's Hertogenbosch is samen met de daar werkzame woningcorporaties één van de koplopers in Nederland met de bouw van modulaire en verplaatsbare woningen.  

Gemeente Purmerend

De gemeente Purmerend heeft in 2018 het besluit genomen om 200 tijdelijke woningen te bouwen, verdeeld over vier locaties in de stad. De woningen zijn bedoeld voor inwoners van Purmerend die om wat voor reden dan ook op korte termijn tijdelijke huisvesting nodig hebben.  

gewoonHOUT

geWOONhout levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen.  

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn sterk in het maken van iconische gebouwen. Van hoge torens, tot modulaire appartementen. Nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie. Heddes, Schouten Techniek en Ursem werken samen aan modulaire woningbouw onder de naam Team Modulair.  

Heijmans One

Heijmans is naast veel andere activiteiten in de bouwsector producent van twee modulaire concepten, de Heijmans One en de Heijmans Two.  

www.hodes.nl

Hodes Huisvesting

Totaalproducten voor onderwijs, gemeenten, corporaties, zorg en recreatiemarkt: flexibel, duurzaam en betaalbaar