Heddes Bouw & Ontwikkeling

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn sterk in het maken van iconische gebouwen. Van hoge torens, tot modulaire appartementen. Nieuwbouw, woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie. Heddes, Schouten Techniek en Ursem werken samen aan modulaire woningbouw onder de naam Team Modulair.

Gegevens

Keern 1
Hoorn
1624 NB
0229 282400
Projecten

Tramhalte in Schagen

Wooncompagnie gaat 44 woningen bouwen op het voormalige handbalveld aan de Piet Ottstraat te Schagen. Het gebouw bestaat uit 44 drie-kamerappartementen in vier bouwlagen die bereikbaar zijn met een lift en galerij.

Barbeelstraat Eemnes

Voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen én lokale starters is in Eemnes een tijdelijk wijkje van 40 woningen geplaatst

Waldorp Four, Den Haag

Medio 2022 gaat aan het smalle stuk grond tussen Den Haag Hollands Spoor en Laakhaven-West een van de grootste woningbouwprojecten van 75.285 m2 in Den Haag van start. Hier worden in opdracht van IC International en woningbouwvereniging Arcade 1.175 betaalbare huurwoningen gerealiseerd voor jong urban professionals en sociale woningbouw.

Bernard Loderstraat 39-57, Amsterdam

Eigen Haard verving in Amsterdam 40 woningen die niet meer voldeden door modulaire nieuwbouw
Artikelen

Hoog bouwen met modules - verslag bijeenkomst

Internationaal wordt modulair bouwen vaak ingezet op kleine, lastige binnenstedelijke locaties. Logisch eigenlijk, want de bouwtijd op locatie is veel korter. Ook zijn er minder transportbewegingen omdat modules kant-en-klaar geleverd worden. Dat scheelt een hoop overlast en extra bouwkosten die vaak horen bij de logistiek van kleine binnenstedelijke locaties. Waarom doen we dat in Nederland niet vaker?