Artikelen

Mist u informatie?

Meldt hier relevante content voor het platform modulaire woningbouw

Neem contact op

Zutphenseweg Lochem

De gemeente Lochem gaat 22 flexwoningen bouwen naast Zwem- en sportcentrum De Beemd. De woningen worden verhuurd aan Oekraïnse vluchtelingen en andere spoedzoekers.

Barbeelstraat Eemnes

Voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen én lokale starters is in Eemnes een tijdelijk wijkje van 40 woningen geplaatst

Henri Faasdreef Leidschenveen

De gemeente Den Haag heeft 70 tijdelijke woningen laten bouwen voor dak- en thuislozen en mensen die uitstromen uit zorg- en opvanglocaties. In het project is ook voorzien in ambulante begeleiding, komt er een huismeester en is er een gemeenschappelijke ruimte voor bewoners.

Grondgebonden woningen Diemen

De gemeente Diemen laat 30 grondgebonden woningen bouwen door Hodes voor huisvesting van Oekraiense vluchtelingen. De woningen voldoen aan het bouwbesluit voor permanente bouw, maar komen op een tijdelijke locatie en zullen na twee tot vijf jaar verplaatst worden.

Koopwoningen Hoogblokland

In het Zuid-Hollandse dorp Hoogblokland genieten binnenkort vijf gezinnen van hun nieuwe woning. Voor dit flexibele woonplan in de Alblasserwaard werkte bouwer Hodes nauw samen met de gemeente.

Kanaaldijk Purmerend

De gemeente Purmerend heeft tijdelijke woningen laten bouwen voor spoedzoekers. De gemeente beheert de woningen zelf en wijst deze ook zelf toe. De woningen zijn modulair gebouwd en zullen na tien jaar verplaatst naar een volgende locatie.