Artikelen

Mist u informatie?

Meldt hier relevante content voor het platform modulaire woningbouw

Neem contact op

OAK Bosrijk in Eindhoven

Het project OAK is gebouwd rondom de grote eik en aan de kanaalzone in Bosrijk. Het is een inclusief plan met 45 woningen en het landschap als uitgangspunt.

Bloemendal Barnveld

Eén van de eerste verplaatste projecten in Nederland staat in Barneveld. Deze 22 grondgebonden woningen zijn verplaatst van locatie Lijsterhof en als permanente woning geplaatst op de uitleglocatie Bloemendal.

Bernard Loderstraat 39-57, Amsterdam

Eigen Haard verving in Amsterdam 40 woningen die niet meer voldeden door modulaire nieuwbouw

NDW21, Nijmegen

De gemeente Nijmegen en een aantal Nijmeegse woningcorporaties bouwen in 2022/2023 samen zo’n 500 flexibele en duurzame woningen in Winkelsteeg, het gebied tussen het Goffertpark en het Maas-Waalkanaal.

De Hopman in Aarle Rixtel

In Aarle Rixtel kwamen 10 tiny houses tot stand via een burger-initiatief. Het gaat om koopwoningen op tijdelijke erfpachtgrond.

Stroinkslanden Enschede

Hodes realiseerde 23 duurzame basiswoningen in de Enschedese wijk Stroinkslanden-Zuid voor woningcorporatie 'De Woonplaats' 

Kamerkwartier in Buurtschap te Veld, Eindhoven

In Kamerkwartier zijn veertig verplaatsbare woningen geplaatst in tien dagen. Het project is ontwikkeld en opgeleverd in twee jaar en mag nu maximaal 30 jaar blijven staan.

VVA terrein Aalsmeer

Twee volledig modulaire blokken met in totaal 56 sociale huurwoningen, gerealiseerd met 68 modules. Naast de modules voor de 28 studio’s (circa 30m²) en 28 tweekamerwoningen (circa 45m²) worden er ook modules geproduceerd voor de entree en fietsenbergingen.

Boerengroen

Woningcorporatie Bazalt Wonen heeft in Andel een complex met vijftien appartementen gerealiseerd met de Barli Base Level modules.