Artikelen

Mist u informatie?

Meldt hier relevante content voor het platform modulaire woningbouw

Neem contact op

Waldorp Four, Den Haag

Medio 2022 gaat aan het smalle stuk grond tussen Den Haag Hollands Spoor en Laakhaven-West een van de grootste woningbouwprojecten van 75.285 m2 in Den Haag van start. Hier worden in opdracht van IC International en woningbouwvereniging Arcade 1.175 betaalbare huurwoningen gerealiseerd voor jong urban professionals en sociale woningbouw.

North Orleans SeARCH

North Orleans in Amsterdam

Een fully serviced, woningbouwcomplex met 120 appartementen voor expats, young professionnals en studenten.

Appelweg Amsterdam Noord

Ymere heeft een plan om 63 woningen te bouwen voor jongeren, studenten, statushouders, starters en andere spoedzoekers in Amsterdam Noord. De woningen zijn energiezuinig en voldoen aan de eisen voor permanente bouw.

Stek Oost, Amsterdam

Stek Oost is een wooncomplex waar Stadgenoot voor een periode van tien jaar 250 studio’s verhuurt aan jongeren. De studio’s liggen in de Watergraafsmeer, in de buurt van het Station Science Park en naast voetbalclub Zeeburgia. 

LOhuizen, Oostelijk Havengebied Amsterdam

Woningcorporatie de Alliantie bouwde aan de Van Lohuizenlaan in Amsterdam-Oost tachtig tijdelijke woningen voor jonge statushouders, studenten en andere jonge starters.

Gebouw Set in IJburg, Amsterdam

De Alliantie heeft op IJburg in Amsterdam in samenwerking met Socius Wonen 141 studio's en appartementen gerealiseerd in het gebouw genaamd Set.

Woodie Hamburg

Woodie is een modulair houten studentencomplex met 371 wooneenheden van zes lagen hoog. Het gebouw staat in Hamburg en is gebouwd door Kaufmann Bausysteme GMBH. Het project heeft de Duitse Houtbouwprijs 2019 gewonnen.

20 Miniwoningen in Den Burg op Texel

Woningcorporatie Woontij liet in 2018 twintig Hodes Miniwoningen op Texel plaatsen om de horeca een duw in de rug te geven

Laan van Spartaan, Amsterdam-West

In september 2016 het werk gestart voor een uniek modulair gebouw van 16 hoog. Het gebouw met 361 studentenwoningen kon in slechts 12 maanden worden gerealiseerd door gebruik te maken van in de fabriek geproduceerde 3D woningen.

Startblok Zeeburg

Startblok Zeeburg is een woonproject voor de duur van maximaal 10 jaar. Vanaf voorjaar 2022 komen er in totaal 250 sociale huurwoningen beschikbaar, waarvan de helft bestemd voor starters: studenten en jongeren van 18 t/m 27 jaar. De andere helft is voor statushouders. De bewoners kunnen er maximaal 5 jaar blijven, in die tijd bouwen…

bron: www.jansnel.com

Leerpark Dordrecht

In de tweede helft van 2022 zal op het Leerpark een tijdelijk complex in gebruik worden genomen met studio's voor studenten, starters en jongeren.